Ben jij een vastgoedbelegger?

In dat geval moet je je éérst verdiepen in de ins en outs van een tweede huis over de grens. Wil je een vakantiehuis kopen waar je de winters kan doorbrengen, dan moet je je mogelijkheden goed kennen.  Datzelfde geldt (misschien wel des te meer) als je structurele investeringsplannen hebt - een woning verhuren om extra inkomsten te genereren kán, maar wel onder voorwaarden die van land tot land verschillen.

Investeren in onroerend goed in het buitenland?

Hoewel het enige onderzoek vergt, zal het uiteindelijk de moeite waard zijn.
Een tweede woning in het buitenland kan een lucratieve investering zijn, op voorwaarde dat je de vele valkuilen op de weg naar succes vermijdt. Wat is de ideale locatie in het land van jouw keuze? Welke wetten en regels moet je kennen? Hoe kun je samenwerken met betrouwbare partners? Wij beschikken over een uitstekend netwerk van professionals die renovaties namens u kunnen uitvoeren, gelden kunnen incasseren en de rompslomp, zoals kleine reparaties en schoonmaak kunnen verzorgen.

Buitenlands vastgoed binnen bereik

Slim beleggen

Slim beleggen in het buitenland kan een interessante manier zijn om je portfolio te diversifiëren en potentieel hogere opbrengsten te behalen. Echter, net als bij elke investering, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de lokale markt en de bijbehorende wet- en regelgeving.

 

Verder is het van belang om betrouwbare partners te vinden om mee samen te werken en eventuele risico's te minimaliseren. Met de juiste kennis en expertise kan beleggen in het buitenland een slimme zet zijn.