MISSIE

Onze missie is om mensen te helpen hun droom van het bezitten van een woning in het buitenland te verwezenlijken. We geloven dat het kopen van vastgoed in het buitenland een verrijkende ervaring kan zijn, maar ook complex en overweldigend kan zijn zonder de juiste begeleiding en expertise.

 

Ons doel is om onze klanten te voorzien van deskundig advies en begeleiding gedurende het hele proces, vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke aankoop en verder. We streven naar een persoonlijke aanpak en werken samen met betrouwbare lokale makelaars om de beste opties voor onze klanten te vinden. Onze missie is om een naadloze en plezierige ervaring te bieden aan onze klanten en hen te helpen hun dromen waar te maken.

Werken in het vastgoed is een van de mooiste dingen die wij ons kunnen bedenken

Dat geldt al voor Nederland, maar met name van over de landgrenzen actief bezig zijn worden wij heel blij om zo de mooiste pareltjes voor onze klanten te selecteren. Wil (links op de bovenstaande foto) is al langere tijd actief in het buitenland. Hij is nauw betrokken geweest bij projectontwikkeling in Afrikaanse landen, heeft een hostel gebouwd en strategisch grond verworven in India en heeft een aantal appartementen laten bouwen in Brazilië voor eigen rekening en risico. Hij is zich als geen ander bewust dat een betrouwbare partner erg belangrijk is. Daar is hij helaas door een harde les achter gekomen, maar hier vertelt hij je graag meer over op een persoonlijke basis.

Recensies