Geniet van de voordelen van trendy, gemeenschapsgericht wonen en alle voorzieningen die je wenst. The Paragon is ontworpen voor de idealist die niet wil inleveren op kwaliteit.

Op een ideale locatie in het levendige Business Bay, is The Paragon een modern gebouw van 21 verdiepingen met een onberispelijke esthetiek.

Houd vergaderingen in de co-werkruimte; ontspan lichaam en geest in de sauna; werk aan je conditie in de ultramoderne fitnessruimte; geniet van kaskrakers in de bioscoopzaal; ontmoet een vriend voor een potje squash. Geniet van een ongeëvenaarde levenskwaliteit.

Wonen in Business Bay maakt Dubai gemakkelijk bereikbaar dankzij Sheikh Zayed Road, het metrostation en watertaxi’s. De internationale luchthaven van Dubai ligt op slechts 20 minuten rijden van je stijlvolle appartement.

Belastingvrij Dubai biedt een spannende maar ontspannen nieuwe levensstijl voor burgers uit meer dan 200 landen. Met een verwaarloosbaar laag criminaliteitspercentage, welkome veiligheid en stimulerende visumregelingen, heeft deze zakenvriendelijke stad meer te bieden dan alleen zon, zee en strand. Er zijn tal van activiteiten voor het hele gezin, uitstekende gezondheidszorg, geweldig winkelen en dineren en nog veel meer. Dubai biedt ook uitstekende mogelijkheden voor vastgoedinvesteringen:

Herstellende economie Hoog rendement op investeringen Een van de top 10 meest bezochte steden Een van de veiligste steden voor winstgevende vastgoedinvesteringen