Eén slaapkamer appartement, met een panorama uitzicht over zee ligt in de populaire wijk Piscadrea. Op een van de hoogste punten kijkt u vanaf de porch uit op zee, die 400m verder ligt. Lopend kunt u naar het openbare strand van Parasassa, of de prachtige stranden van de grote hotels en Pirate Bay.

Indeling

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping. Vanaf de parkeerplaats gaat u via een trap of met de lift naar het portaal van de woning. Via de voordeur loopt u zo de ruime woonkamer in met rechts een basic maar prima keuken. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar een fantastisch gelegen zonneterras. Het uitzicht is fenomenaal en loopt van de ingang van de Piscadera Bay tot aan de corridor.

Aan de achterkant van het appartement is een slaapkamer met een badkamer. Er is een kleine berging beschikbaar op de begane grond aan de voorzijde van het appartementen gebouw.

Er is een alarm aanwezig. De slaapkamer en de woonkamer zijn voorzien van airco. De woning werkt met een pagatinu system. Er is voldoende parkeer gelegenheid op de Bij de woning horen 2 parkeerplaatsen.

Het zwembad dat naast het gebouw ligt, is groot, ruim 50m2.

Korte en lange termijn verhuur zijn toegestaan.

Bijzondere kenmerken:

  • La Vista Resort is een kleinschalig appartementen complex en is gebouwd op een hooggelegen schitterende locatie.
    Op loopafstand zijn diverse stranden te vinden en een aantal restaurants.
    Het park is voorzien van een gemeenschappelijke entree met elektronisch hek. En een ruim gemeenschappelijk zwembad.
     
    Kosten voor de Vereniging van Eigenaren: ANG 300,- per maand