Wij zijn verheugd u een nieuw hoogwaardig laagbouwproject met maisonnettes te presenteren, omringd door velden met citroenbomen, groene zones en recreatiegebieden. Dit prachtige kleinschalige project biedt een gemeenschappelijk zwembad, een speeltuin en diverse gemeenschappelijke faciliteiten. Het is gunstig gelegen in de buurt van verschillende golfbanen, het strand en winkelcentra, op slechts ongeveer 10 minuten van de zee.

Locatie

San Miguel de Salinas Het project is gelegen aan de rand van het pittoreske en traditionele Spaanse dorp San Miguel de Salinas, iets landinwaarts aan de zuidelijke Costa Blanca in Spanje. San Miguel de Salinas geniet van meer dan driehonderd dagen zon per jaar. De dichtstbijzijnde stranden bevinden zich in de gezellige kustplaats Torrevieja, op 7 km afstand. Op minder dan tien minuten rijden bevindt zich ook Orihuela Costa, inclusief het strand van Mil Palmeras, waar bezoekers kunnen genieten van kilometerslange prachtige stranden, promenades, bars, restaurants en het bruisende nachtleven van de Costa Blanca Zuid. De golfbanen rondom San Miguel de Las Ramblas, Villamartín, Campoamor en Colinas Golf & Country Club liggen allemaal op minder dan 15 minuten rijden.

Dit prachtige project ligt op slechts een steenworp afstand van alle voorzieningen in de stad. De marktdag in San Miguel de Salinas is op woensdag, waar je de meest verse groenten en fruit kunt kopen. Het dorp biedt ook een scala aan supermarkten, winkels, bars, leuke restaurants, waaronder de Champagne & Oyster-bar, evenals een postkantoor en een dokter. San Miguel de Salinas is een ideale plek voor een ontspannen familievakantie, met stranden, waterparken en golfbanen binnen handbereik. Bovendien is het gebied ideaal om te wandelen, fietsen en hardlopen in het prachtige omringende landschap. Kortom, de beste locatie als je het beste van beide werelden wilt ervaren.

Dit project biedt ook aantrekkelijke investeringsmogelijkheden, mede dankzij het gunstige betalingsschema dat de projectontwikkelaar biedt:

 • 10.000 EURO AANBETALING om te reserveren
 • 10.000 EURO BINNEN 30 DAGEN
 • 10.000 EURO BINNEN 90 DAGEN
 • RESTEREND BEDRAG BIJ OPLEVERING – Eind 2023 / Begin 2024
 • Afhankelijk van uw inkomsten is het mogelijk om via een Spaanse hypotheek tot 70% financiering te krijgen voor deze woning.

Deze maisonnette woningen hebben twee slaapkamers en twee badkamers (er zijn ook woningen met 3 slaapkamers). De begane grond beschikt over 2 tuinen, een veranda, een woon-/eetkamer met een open keuken, 2 ruime slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 ensuite. De appartementen op de bovenverdieping hebben ook een balkon en een groot solarium met een spectaculair panoramisch uitzicht!

Er zijn er nog enkele vrij met uitzicht op de zoutmeren. DEZE PRACHTIGE WONINGEN HEBBEN GROTE GEZAMELIJKE GROENE ZONES, SPEELTUIN EN EEN ZWEMBAD. VERDERE SPECIFICATIES:

 • Compacte jaloezieën
 • Ingebouwde garderobekasten in slaapkamers
 • Aerothermie: 70% energiebesparing
 •  Pre-installatie voor Split warm/koud
 • Ingerichte keuken, voorzien van inductiekookplaat en afzuigkap
 • Makkelijk toegankelijk voor voetgangers
 • Oplevering vanaf Laatste kwartaal 2023 / begin 2024