Deze kwalitatief goed gerenoveerde en lichte 19e-eeuwse maison de maître heeft een overdekt zwembad en een klein gastenverblijf. Het is gelegen in het midden van een omheinde en beboste parktuin in een klein gehucht in de buurt van een dorp met voorzieningen en een zwemmeer.

Indeling


U komt binnen in een grote lichte woonkamer met een houtkachel in de stenen open haard, een plafond met indrukwekkende balken, openslaande deuren naar de tuin en een geïsoleerde laminaatvloer. Ernaast ligt de kantoorkamer met originele ingebouwde kasten, een marmeren open haard en een kastanjehouten vloer. Onder deze vloer ligt de wijnkelder met haar nieuwe balken en geïsoleerde plafond. Links van de woonkamer is een volledig ingerichte keuken met balkenplafond en een stenen open haard, waarin een houtkachel staat.

Een schattig gastenverblijf
Dit zeer praktische huisje met 2 kamers, aan de rand van het terrein, biedt comfortabel onderdak aan familie en vrienden, zodat iedereen zijn eigen plek heeft. Op de begane grond is de woonkeuken met een geschilderde betonnen vloer, nieuw keukenblok en een geïsoleerde achterwand. Rechts van de keuken is een kamer met een geïsoleerde laminaatvloer. Het heeft een aparte doucheruimte met een WC. Vanuit deze kamer leidt een trap naar een zolder met een slaapkamer en opslagruimte. De gîte heeft ook centrale verwarming op gas met een aparte boiler (2019).
In 2019 zijn in het huis en de gîte alle ramen, luiken en buitendeuren vervangen voor aluminium kozijnen met isolatie glas. Beide zijn aangesloten op de septic tank en klaar om hun nieuwe eigenaren te verwelkomen!