Deze fijne, sfeervolle woning, heeft alle woongemak (inclusief 4 slaapkamers, 3 badkamers met 1 jacuzzi) op de begane grond met 2 brede overdekte veranda’s en toch ook nog een zolderetage met aansluitingen voor een nog te realiseren extra badkamer/keuken.

Indeling

Het is echt een huis om van te dromen, instap-klaar, comfortabel, ruim en toch met een traditionele Portugese sfeer vanwege de prachtige dikke stenen muren buiten die ook gedeeltelijk terugkomen in een paar details en enkele muren binnenin het huis. Het is een voormalige biologische wijnboerderij en ook een Bed & Breakfast (B&B) geweest. Hoog op een heuvel gelegen, net buiten het dorpje Caria, met prachtig wijds uitzicht over de vallei en met vergezichten rondom.

De ruim 4.5 hectaren onbespoten ‘pure/biologische’ vruchtbare grond, is verdeeld over 7 terrassen en de diverse waterbronnen leveren niet alleen water aan het land maar zelfs eigen zuiver drinkwater aan de woning (naast de ‘gewone’ watertoevoer van de gemeente). Er is een natuurlijk waterreservoir dat eenvoudig aangepast kan worden tot een eigen ‘natuurzwemvijver’/visvijver indien gewenst. De olijfboomgaard produceert ruim voldoende voor de verkoop van biologische ‘extra virgin’ olijfolie, naast eigen gebruik.

Bijzondere kenmerken:

KENMERKEN:
-Zowel ‘’On-‘’ als ‘’Off- Grid’’ volledig functionerend!!
-Eigen zuivere drinkwaterbronnen!!
-Geschikt als meer-generatiewoning
-Toegankelijk voor ouderen en minder validen
-Oppervlakte woning: bgg.: ca. 364 m2 incl overdekte veranda’s;
– 1e etage/zolder: ca. 80 m2 (ruime sta-hoogte);
-Perceeloppervlakte: ca. 45.000 m2;
-Oppervlakte buitengebouw ca. 150m2
-Slaapkamers 4+; -Badkamers 3
-Buitenkeuken (traditionele stijl)
-Brede, geheel overdekte veranda’s aan beide kanten
-Buitengebouw met diverse verblijven
-Vrijwel geheel omheind met poort bij de entree en verlichting op de oprijlaan.
-Aanvaarding in overleg